Set Berpantang Moden Elak Sembelit Dan Komplikasi Dalaman

Ketika masih hamilkan Aisyah tahun 2015, bersungguh-sungguh Illa mencari set berpantang yang paling sesuai untuk Illa – tak terlalu panas untuk breastfeeding mom, mudah disediakan, dan selamat digunakan. Macam-macam jenis set yang boleh dijumpai di pasaran, tetapi tiada satu pun yang menarik perhatian Illa. In the end, Illa cuma beli untuk luaran sahaja seperti mandian dan […]

Tips Hilangkan Jerawat Dengan Cepat Dari Luar dan Dalam

Waktu remaja memang kebanyakannya dilalui dengan masalah yang paling biasa – jerawat. Untung sangat bagi mereka yang memiliki genetik kulit yang susah nak naik jerawat ini. Sebenarnya ada banyak faktor yang menyumbang ke arah masalah jerawat yang tak pernah selesai ini. Jom kita lihat satu persatu apa perkara yang paling penting untuk mengawal kemunculan jerawat […]

Tips Kulit Cantik Seperti Gadis Korea – Sangat Mudah

Suka sangat tengok drama dan rancangan Korea, boleh kata hobi dari zaman belajar lagi..tapi tak semua drama Illa tengok la. Illa pilih-pilih drama yang tak terlalu berat atau typical sebab boring juga asyik jalan cerita yang sama je semua kan? Suka sangat tengok sebab? Kulit diorang cantik sangat! Walaupun sesetengah daripada kita akan kata, it’s […]

Bagaimana VITAMIN C Bantu KULIT CERAH DAN BEBAS JERAWAT

Selama mengandung, kulit Illa agak sensitif untuk memakai produk muka. Kulit jadi merengsa dengan tiba-tiba. Jadi, Illa cuma mengambil supplemen Vitamin C Sustained Release untuk memastikan kulit nampak segar dan cerah. Suami pun dah terjebak dengan vitamin ni.. Illa tengok makin hari makin cerah je kulit dia. Semuanya sebab nak menghalang beliau daripada mengambil Panadol. […]