Food We Love

Resepi Inti Popiah Yang Boleh Buat Suami Jatuh Cinta Kali ke-100

Hai ! Di kala hari hujan ni syok juga minum Teh O Panas bersama popiah kan? Malas nak Google resepi popiah yang paling terrbaik? Meh Illa kongsikan resepi popiah yang sangatlah sodap, sampaikan suami makan sampai habis tak tinggal pun kat orang. Hahah! My all-time favourite kuih is always Popiah. Kat tempat Illa, popiah kebiasaannya berintikan kentang. Bila tinggal di…

Jom Baca Lagi

Kehamilan

10 Cara Atasi Kerisauan Di Akhir Kehamilan

Hi mommies! Dah masuk trimester ketiga dan sedang menunggu ketibaan si comel yang dikendong 9 bulan tu? Tahniah! Apabila sudah memasuki trimester yang akhir ni, mesti banyak nak kena fikir, kena sediakan, dan kena tahu kan? Especially cara meneran, apa tanda-tanda anda sudah ready nak bersalin… etc. Ok mommies jangan gelabah sangat ye. Nanti stress serabut kepala tu, naik pula…

Jom Baca Lagi