CARA MERAWAT JANGKITAN KUMAN DI KAKI ANAK AGAR PULIH DENGAN CEPAT

Semasa Aisyah berumur 6 bulan, Illa pernah membawa dia berjumpa dengan pakar kanak-kanak. Sejak hampir 2 bulan, Illa perasan yang satu tompok di belakang kaki kiri Aisyah semakin lama semakin membesar. Mak kata kemungkinan besar “fungal infection” atau kulat kerana bentuknya yang berbentuk ” cincin “. Menyesal juga rasa tak pergi jumpa pakar awal-awal. Bila […]

Promosi Januari 2018

Assalamualaikum semua. Dah hari 4 dari 365 hari, rupanya Illa belum lagi perkenalkan Star of the Month kita tahun 2018 hehe. Sibuk buat resolusi 2018 kononnya hehe. Ok, bulan ni ada 3 produk yang ada promosi menarik untuk anda dapatkan. Jom kita lihat mana yang berkenan di hati. 1. CoQ10-Trol Plus Dahulu Shaklee pernah mengeluarkan […]

Sumber Kalsium Terbaik Buat Ibu HAMIL DAN BERPANTANG

Illa seorang peminat tegar Ostematrix daripada Shaklee dan telah mengambilnya sejak 2014 lagi semenjak disahkan hamil oleh doktor. Banyak manfaatnya untuk Illa kerana hari-hari pergi kerja turun naik KTM dan LRT memang sangat memenatkan. Kadang-kadang rasa tak terbawa kaki ni nak melangkah. Apabila kandungan semakin membesar, terasa juga berat baby tertumpu pada sendi-sendi tulang. Makanya, […]

Vision Board 2018

Alhamdulillah sudah melangkah masuk ke hari pertama di 2018. Celik aje mata hari ini, rasa bersyukur dapat bernafas dan bersama-sama dengan keluarga tersayang. Tengok anak dan suami nyenyak tidur, Illa pun teruskan dengan Master Checklist dengan harapan, insyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancar. Vision Board untuk 2018 kali ini, penuh dengan harapan dan doa. Illa […]