Uncategorized

5 Supplemen Tambahan Untuk Cepatkan Proses Nak Kurus Dengan Sihat

Bila dah pindah rumah baru, ada kemudahan gym yang disediakan di Ground Floor. Elok sangatla tu dengan berat yang naik dengan gembira ni. Bayang-bayang pun dah serupa kotak daa~

illa selalu tengok testimoni mereka yang berjaya kurus dengan Shaklee. Jadi Illa nak kongsikan kat semua apa yang diambil oleh mereka yang berjaya kurus dengan Shaklee.

Serius tak tipu. Berpuluh-puluh kilo turun! Shaping sekali. Sihat sekali.

Sekarang ni Illa pun dah mula ambil 5 sekawan ni sebab nak kembali proses “menguruskan” badan ni. Risau weh. Huhu

1. Lecithin

• Sebagai emulsifier untuk memecahkan lemak yang degil terutamanya kat kawasan perut, belakang, kawasan ketiak dan peha.

2. Omega Guard

• Dah pecahkan lemak, Omega-3 pula membantu proses pembakaran lemak yang dah dipecahkan tadi. Mudah untuk toksin disingkirkan dari badan kelak.

3. Cinch Tea

• Membantu naikkan metabolisme badan supaya cepat proses pembakaran lemak. Bagi yang susah nak berpeluh tu, elok sangat ambil Cinch Tea ni. Baru berasa kata orang time pergi gym hehe

4. Cinch Shake

• Nak kawal pemakanan boleh selitkan Cinch Shake untuk kurangkan pengambilan nasi dan lebihkan lauk, buahan dan sayuran. Cinch Shake ni ada Leucine yang bantu rasa kenyang lebih lama

5. Performance Drink

• Minuman elektrolit untuk menghidratkan badan. Sebagai pengganti minuman 100 Plus.

Jangan lepaskan peluang mencuba 5 Top Workout Choice ni untuk cabaran kurus dengan sihat.

Untuk konsultasi penuh dan eksklusif, boleh tekan link di bawah untuk terus DM ke Whatapps ❤️

>> www.wasap.my/60197780575 <<

Selamat kurus dengan sihat!

2 thoughts on “5 Supplemen Tambahan Untuk Cepatkan Proses Nak Kurus Dengan Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge