Kulit Bebas Parut Dan Jerawat

Tips Kulit Cantik Seperti Gadis Korea – Sangat Mudah

Suka sangat tengok drama dan rancangan Korea, boleh kata hobi dari zaman belajar lagi..tapi tak semua drama Illa tengok la. Illa pilih-pilih drama yang tak terlalu berat atau typical sebab boring juga asyik jalan cerita yang sama je semua kan? Suka sangat tengok sebab? Kulit diorang cantik sangat! Walaupun sesetengah daripada kita akan kata, it’s typical for Korean to have…

Jom Baca Lagi

Kulit Bebas Parut Dan Jerawat

Bagaimana VITAMIN C Bantu KULIT CERAH DAN BEBAS JERAWAT

Selama mengandung, kulit Illa agak sensitif untuk memakai produk muka. Kulit jadi merengsa dengan tiba-tiba. Jadi, Illa cuma mengambil supplemen Vitamin C Sustained Release untuk memastikan kulit nampak segar dan cerah. Suami pun dah terjebak dengan vitamin ni.. Illa tengok makin hari makin cerah je kulit dia. Semuanya sebab nak menghalang beliau daripada mengambil Panadol. Alhamdulillah, rasanya dah boleh kira…

Jom Baca Lagi

Bisnes Dari Rumah

Pengedar Shaklee Paling Mesra Di Seremban 2 dan KLIA2

Assalamualaikum Hari ini saya nak ambil peluang untuk share sedikit tentang saya kerana, tak kenal maka tak cinta gitu kan? Nama diberi Fadzillah Hasbi, dan lebih dikenali sebagai Illa. Orang-orang tua ada yang lebih gemar memanggil dengan nama Ella ( termasuk jiran baru saya ). Mungkin, lebih mudah disebut ^_^ Berasal dari Sarawak, dan kini menetap di Seremban 2 bersama suami…

Jom Baca Lagi

Kehamilan

8 Tips Bercuti Semasa Hamil Tanpa Rasa Stress

Biasa dengar orang cakap pasal babymoon tak? Yang selalu mesti honeymoon kan. Honeymoon atau bulan madu selalunya untuk pasangan yang baru lepas bernikah untuk pergi berehat-rehat selepas majlis resepsi. Babymoon pula merujuk kepada percutian semasa isteri sedang mengandung..bukan bulan anak ye sebab baby nye tak keluar lagi =) Personally, babymoon-ing ni bukanlah perkara yang wajib ada dalam checklist kita. It’s more…

Jom Baca Lagi

Bisnes Dari Rumah

Kerana Nila Setitik ..

Sedih tak terhingga bila saya terpaksa reset semula blog ini tanpa ragu-ragu. Mungkin ini peluang baru untuk mengemaskini blog yang dah sarat dengan entri yang tak terurus hehe (bersangka baik). Terima kasih sangat kepada yang masih sudi menjenguk blog ini, mungkin ada yang hairan kenapa kosong ni kan? Itulah, mood menulis merudum 200% tau. Macam orang berkabung gitew. Tak boleh…

Jom Baca Lagi