Cara Mendaftar Keahlian Dengan Shaklee 2018

Hi Assalamualaikum!

Berminat dengan produk Shaklee yang membantu masalah kesihatan anda? Illa cadangkan anda mendaftar keahlian bersama Shaklee kerana ada banyak kelebihan yang boleh diperolehi sebagai ahli berdaftar di Shaklee.

Apakah Kelebihan Mendaftar Keahlian Shaklee?

 • Pembelian produk pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)
 • Mata yang terkumpul akan ditukarkan kepada bonus tunai ( minimum 150 mata )
 • Anda akan mendapat Online ID yang boleh digunakan untuk membuat sebarang pesanan melalui sistem online dan ianya akan dihantar terus kepada anda.
 • Salah satu bentuk bisnes dropship yang sesuai untuk mereka yang ingin bekerja dari rumah, surirumah mahupun sebagai pendapatan sampingan bagi yang ingin menambah pendapatan.

Bagaimana Nak Mendaftar Keahlian Shaklee 2018?

Terdapat dua (2) cara untuk mendaftar keahlian bersama Shaklee :

Apa Yang Saya Akan Dapat Selepas Menjadi Ahli ?

 1. Starter Kit yang mengandungi maklumat tentang produk, kajian-kajian klinikal daripada saintis Shaklee, dan cara untuk berbisnes dengan Shaklee


2. Bonus Tunai setiap pertengah bulan dengan syarat minimum 150 mata. Anggaran pembelian untuk 150 mata ialah lebih kurang RM 300 ke atas.

3. Shaklee ID khas untuk anda!

Di sini anda boleh :

 • Membuat pembelian dan dihantar terus ke rumah atau pejabat
 • Menyemak mata pembelian
 • Menyemak bonus
 • Muat turun risalah kesihatan dan info produk
 • Berita terbaru daripada Shaklee secara terus

Daftar Ahli Ni Wajib Buat Bisnes Ke?

Tak perlu pun! Ramai juga antara ahli Shaklee mendaftar untuk makan sendiri saja. Alang-alang menjadi pengguna setia, bonus pun dapat sebagai rebat ^_^ Jimat berbaloi-baloi!

Apa Beza Daftar Dengan Illa Berbanding Dengan Orang Lain?

Illa mempunyai pengalaman sebagai pengguna Shaklee dari tahu 2013 lagi, dan mula menceburi bisnes Shaklee pada tahun 2015. InsyaAllah Illa dapat membantu ramai rakan dan keluarga, mahupun orang luar yang mempunyai masalah kesihatan samada diri sendiri, anak-anak mereka, dan ahli keluarga yang lain.

Menjadi ahli di bawah jagaan Illa berhak mendapat konsultasi terbaik kerana Illa anggap semuanya sebagai rakan-rakan yang memerlukan bantuan. Jangan risau! Illa akan follow-up untuk memastikan anda berpuas hati dengan tahap kesihatan yang dimahukan.

Nanti boleh la bagi Illa 5 ★

Jika ada sebarang kemusykilan berkenaan dengan cara mendaftar ahli Shaklee atau nak tahu info lanjut tentang produk kesihatan, boleh tekan link di bawah ya?

Salam Sayang~


2 Replies to “Cara Mendaftar Keahlian Dengan Shaklee 2018”

 1. AINA NADZIRAH MOHD YUNUS says: Reply

  semoga terus sukses💖

 2. sesiapa yang mendaftar ahli shaklee dibawah illa, illa akan consult & beri service tip top. kalau nak jadi bisnes partner illa pun dia akan bantu.. 🙂
  AyuRosman juga ada menulis tentang Pengedar Vivix Shaklee Klang, Kapar, Meru Yang AKTIF!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge