Pengedar Shaklee N9 Most Wanted – Edisi 2019

Hi Assalamualaikum semua! Tajuk entry memang terbaik haha! Mesti ada yang tertanya-tanya, siapa pula Most Wanted ni. Harini memang nak kenalkan dekat semua orang siapa pengedar Shaklee kat Negeri Sembilan yang korang boleh percaya sampai boleh shopping ratus ribu kat dia. Nama saya Fadzillah (Ila) dan merupakan Pengedar Shaklee di Negeri Sembilan sejak tahun 2015. […]

Hari Bonus Shaklee Yeay

Hi Assalamualaikum! Alhamdulillah harini dapat duit raya daripada Shaklee. Sebenarnya ni adalah duit bonus hasil jualan pada bulan Jun yang lepas. Shaklee memang masukkan bonus setiap tengah bulan jadi kalau time sengkek takde duit tu memang sangat-sangat membantu. Ingat tak Illa ceritakan tentang Program 3C Shaklee tempoh hari? Harini Illa nak share tentang cara nak dapatkan […]

Cara Untuk Membeli Produk Shaklee Di Cawangan Yang Sah

Hi Assalamualaikum! Ada di kalangan kita lebih suka membeli sesuatu barang setelah puas membelek dan dapat memegang barang yang bakal dibeli. Dalam kata lain, mereka suka membeli-belah secara walk-in. Begitu juga dengan produk Shaklee. Ada di kalangan pelanggan Illa yang bertanya di Whatapps tentang produk dan kemudiannya memilih untuk vitamin pilihan di HQ Shaklee sendiri. […]