Bisnes Dari Rumah, Famili

“Nampak sihat tapi hakikatnya.. ” – Kenapa Kita Perlukan Suplemen Semulajadi

Assalamualaikum Nikmat kesihatan ni tak dapat nak dilihat ketika sihat, namun bila dah sakit barulah kita sangat-sangat menghargai nikmat kesihatan kita. Kesihatanlah sumber tenaga, kecergasan dan kesejahteraan hidup. Bila dah sakit, nak berjalan dekat pun terasa payahnya. Zaman sekarang, penyakit kencing manis, darah tinggi, kolestrol tinggi, jantung tersumbat bukan lagi asing di kalangan orang-orang muda di Malaysia. Malah, ada yang…

Jom Baca Lagi

Bisnes Dari Rumah

Kelebihan Mendaftar Keahlian Shaklee Yang Tidak Semua Orang Ketahui

Untuk orang yang mengambil berat tentang tahap kesihatan mereka, atau mereka yang pernah jatuh sakit dan tekad untuk mengubah kualiti kesihatan.. pasti mereka sangat rajin mengkaji dan mencari-cari supplemen apakah yang paling terbaik dan sesuai untuk diamalkan secara konsisten. Illa pasti, antaranya supplemen yang mereka akan temui ialah Shaklee. Pernah tak anda semua dengar tentang Shaklee? Shaklee sudah lama bertapak…

Jom Baca Lagi

Bisnes Dari Rumah

Bila Mak Bekerja Di Rumah…

November sudah tiba. Maknanya? Lagi tinggal 2 bulan untuk berusaha sekuatnya sebelum masuk tahun baru 2018. Menggeletar tulang rusuk sebut 2018 hooo.. kelam kabut Illa sepanjang hari settlekan apa yang patut disediakan untuk setiap bulan. Dari awal pagi tadi sambil buatkan breakfast “Isaac Toast” untuk husband, dalam kepala asyik fikir vision-vision dan target-target yang nak dicurahkan dalam buku nota. Dalam Whatsapp…

Jom Baca Lagi

Berpantang Dengan Sihat, Bisnes Dari Rumah, Kehamilan, Kesuburan

Bagaimana Saya Jadi Pengguna Setia Shaklee Sejak 2012

Ok, hari ni Illa tergerak hati nak share bagaimana Illa kenal Shaklee dan apa yang buat Illa pilih Shaklee, bukan jenama lain seperti A, C, E, H, dan sebagainya. Mungkin ada antara korang yang akan rasa ini post cliche, tetapi sememangnya Illa nak berkongsi kesan Shaklee atau Shaklee Effect Illa untuk mereka yang memerlukan alternatif bersifat semulajadi dan selamat. Siapa…

Jom Baca Lagi

Bisnes Dari Rumah

Pengedar Shaklee Paling Mesra Di Seremban 2 dan KLIA2

Assalamualaikum Hari ini saya nak ambil peluang untuk share sedikit tentang saya kerana, tak kenal maka tak cinta gitu kan? Nama diberi Fadzillah Hasbi, dan lebih dikenali sebagai Illa. Orang-orang tua ada yang lebih gemar memanggil dengan nama Ella ( termasuk jiran baru saya ). Mungkin, lebih mudah disebut ^_^ Berasal dari Sarawak, dan kini menetap di Seremban 2 bersama suami…

Jom Baca Lagi

Bisnes Dari Rumah

Kerana Nila Setitik ..

Sedih tak terhingga bila saya terpaksa reset semula blog ini tanpa ragu-ragu. Mungkin ini peluang baru untuk mengemaskini blog yang dah sarat dengan entri yang tak terurus hehe (bersangka baik). Terima kasih sangat kepada yang masih sudi menjenguk blog ini, mungkin ada yang hairan kenapa kosong ni kan? Itulah, mood menulis merudum 200% tau. Macam orang berkabung gitew. Tak boleh…

Jom Baca Lagi