Vision Board 2018

Alhamdulillah sudah melangkah masuk ke hari pertama di 2018. Celik aje mata hari ini, rasa bersyukur dapat bernafas dan bersama-sama dengan keluarga tersayang. Tengok anak dan suami nyenyak tidur, Illa pun teruskan dengan Master Checklist dengan harapan, insyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancar. Vision Board untuk 2018 kali ini, penuh dengan harapan dan doa. Illa […]

“Nampak sihat tapi hakikatnya.. ” – Kenapa Kita Perlukan Suplemen Semulajadi

Assalamualaikum Nikmat kesihatan ni tak dapat nak dilihat ketika sihat, namun bila dah sakit barulah kita sangat-sangat menghargai nikmat kesihatan kita. Kesihatanlah sumber tenaga, kecergasan dan kesejahteraan hidup. Bila dah sakit, nak berjalan dekat pun terasa payahnya. Zaman sekarang, penyakit kencing manis, darah tinggi, kolestrol tinggi, jantung tersumbat bukan lagi asing di kalangan orang-orang muda […]

Kelebihan Mendaftar Keahlian Shaklee Yang Tidak Semua Orang Ketahui

Untuk orang yang mengambil berat tentang tahap kesihatan mereka, atau mereka yang pernah jatuh sakit dan tekad untuk mengubah kualiti kesihatan.. pasti mereka sangat rajin mengkaji dan mencari-cari supplemen apakah yang paling terbaik dan sesuai untuk diamalkan secara konsisten. Illa pasti, antaranya supplemen yang mereka akan temui ialah Shaklee. Pernah tak anda semua dengar tentang […]