Uncategorized

5 Supplemen Tambahan Untuk Cepatkan Proses Nak Kurus Dengan Sihat

Bila dah pindah rumah baru, ada kemudahan gym yang disediakan di Ground Floor. Elok sangatla tu dengan berat yang naik dengan gembira ni. Bayang-bayang pun dah serupa kotak daa~ illa selalu tengok testimoni mereka yang berjaya kurus dengan Shaklee. Jadi Illa nak kongsikan kat semua apa yang diambil oleh mereka yang berjaya kurus dengan Shaklee. Serius tak tipu. Berpuluh-puluh kilo…

Jom Baca Lagi

Uncategorized

4 Kesan Terbaik Vivix Yang Tiada Pada Produk Resveratrol Yang Lain

Terdapat pelbagai produk yang mengandungi resveratrol di pasaran, namun begitu adakah ia benar-benar berkesan kepada tahap kesihatan? Atau hanya sekadar meletak nama resveratrol sedangkan hanya beberapa peratus sahaja kandungannya? Dalam Shaklee, terdapat satu produk iaitu Vivix yang mengandungi resveratrol dan bukan calang-calang ya, 98% tau. Ia juga mempunyai 3 patent-pending. Ini bermakna, tiada siapa yang boleh meniru produk ini sewenang-wenangnya.…

Jom Baca Lagi

Uncategorized

ALTERNATIF UBAT UNTUK DARAH TINGGI TANPA DADAH

Ada sesiapa di sini yang tahu dia ada penyakit darah tinggi? Kebanyakan simptom hipertensi ni tak nampak sebab tu ia dipanggil sebagai “silent killer”. Kat Malaysia tak perlu kira, memang ramai yang menghidap penyakit ini. Nampak seperti selamat je penyakit ni sebab tiada kesakitan pun. Akan tetapi, sekiranya dibiarkan berlanjutan tanpa sebarang rawatan penyakit darah tinggi ini akan memberi komplikasi…

Jom Baca Lagi