Bisnes Dari Rumah

Kerana Nila Setitik ..

Sedih tak terhingga bila saya terpaksa reset semula blog ini tanpa ragu-ragu. Mungkin ini peluang baru untuk mengemaskini blog yang dah sarat dengan entri yang tak terurus hehe (bersangka baik).

Terima kasih sangat kepada yang masih sudi menjenguk blog ini, mungkin ada yang hairan kenapa kosong ni kan? Itulah, mood menulis merudum 200% tau. Macam orang berkabung gitew.

Tak boleh nak bersedih lelama sebab dah masuk bulan Mei. Nanti ramai yang terlepas berita-berita gembira seperti Ferrano Personal Blender yang ada trademark Shaklee kat botol ehehehe. Bulan ni pun saya nak share macam mana cara nak buat duit poket untuk Hari Raya nanti. Ehh banyak lah nak share ^^,

Ok, saja nak remind kat semua. Kedai saya, iaitu Kedai Vitamin Seremban 2 sentiasa buka 24 jam ya. Nak order ape-ape atau info boleh hubungi terus ke 019-7780575 atau PM je kat Facebook Page Kedai Vitamin kat tepi blog ni.

Selamat bertemu kembali dan jangan lupa tinggalkan komen dan doa yang baik-baik ya? ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge