Kuasa Ramuan Botanikal Yang Menjadikan Youth Sebagai Revolusi dan Harapan Baru Untuk Penjagaan Kulit

Assalamualaikum semua.

Trending sungguh YOUTH® ni sejak pelancarannya 1 Mac 2018. Mana taknya, baru 3 hari pelancaran semuanya sold-out! Melihatkan kesannya yang sangat cepat dan berkesan, semua orang teruja nak tahun apa yang ada dalam YOUTH ni sebenarnya.

Apa Yang Ada Dalam Youth Ni ?

Inilah yang dinamakan revolusi. Bahan-bahan yang digunakan di dalam YOUTH ialah bahan-bahan botanikal yang berkualiti tinggi dan bebas dari lebih 1500 bahan kimia berbahaya kepada kulit dan sel kita.

YOUTH dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 paten dan paten-diproses. Bahan-bahannya pula diformulasikan untuk menangani pelbagai faktor yang menyebabkan penuaan; cara hidup, persekitaran yang tercemar, penuaan semulajadi.

Jom kita lihat apa bahan-bahan yang berharga di dalam YOUTH ni.

Muscadine Grape

Polifenol di dalam Muscadine yang dalam proses paten bertujuan untuk melindungi dan membaiki DNA sel. Ia juga bertindak untuk menghalang kerosakan pada kolagen dan elastin. 

Lotus Japonicus

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus untuk mengaktifkan protein Youth yang penting untuk menjana semula sel. Ia bertujuan untuk menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin.

Gabungan YOUTH Complex + Lotus Japonicus + Schisandra Chinesis Fruit Extract –membekalkan banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.

Apple Stem Cell Extract

Mengaktifkan dan percepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit lebih muda. Ia juga untuk membaiki tisu kulit dan kekalkan kulit supaya kulit lebih berseri dan lembut lebih lama.

Schisandra Chinesis Fruit Exract

Herba ini banyak digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. Ia menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Vital Repair + Complex

Mempunyai pelbagai paten dan memberikan nutrien anti oksida dan vitamin2 penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Harga YOUTH sangat berbaloi jika hendak dibandingkan dengan kualiti bahan-bahannya dan teknologi yang digunakan agar setiap orang boleh menggunakan YOUTH tanpa was-was.

Promosi Mac 2018 – LIMITED TIME

Pada bulan Mac 2018, sempena dengan pelancaran YOUTH di Malaysia, ada tawaran yang menarik menanti korang!

Dengan setiap pembelian YOUTH Intensive Repair and Treatment Set, korang berpeluang untuk mendapatkan:

FREE Membership bernilai RM 68.90
FREE Radiance C+E yang bernilai RM 435
FREE YOUTH Exclusive Bag
FREE Postage
Cash bonus pada bulan depan
EXCLUSIVE DEMO Cara Penggunaan Youth yang paling berkesan untuk anda yang mendapatkan YOUTH dari Illa.

Jangan tunggu lagi, hubungi Illa dengan kadar segera kerana PRE-ORDER YOUTH telah dibuka sekarang. Boleh klik link ini >> http://nak.la/YOUTH Advanced Skincare << untuk pembelian secara terus.

Atau hubungi Illa terus untuk mendapatkan harga yang terbaik, demo dan konsultasi secara eksklusif.

One Reply to “Kuasa Ramuan Botanikal Yang Menjadikan Youth Sebagai Revolusi dan Harapan Baru Untuk Penjagaan Kulit”

  1. […] lebih lanjut tentang ramuan botanikal yang terdapat di dalam YOUTH ini, boleh baca artikel >> Kuasa Ramuan Botanikal Yang Menjadikan Youth Sebagai Revolusi dan Harapan Baru Untuk Penjagaan Kulit […]

Leave a Reply

CommentLuv badge