Kulit Bebas Parut Dan Jerawat, Masalah Jeragat

Liang Pori Mengecil dan Garis Halus Hilang Dalam Masa 8 Minggu

Umur baru nak masuk 30-an TAPI kulit muka nampak macam orang tua dah. Pipi kendur, mata banyak garis halus, dan ada kedut mula menampakkan diri pula. Liang pori pula terbuka luas buat rasa kurang cantik je.

Ha, itu dah tanda-tanda kolagen dalam badan mulai berkurang. Kolagen penting untuk memberi struktur dalam badan kita sebab dia macam “gam” yang buat kulit kita tegang. Macam kulit bayi, tegang dan anjal kan?

Kolagen banyak terdapat di dalam kulit manusia. Secara semulajadi, kandungan kolagen memang akan menurun apabila usia meningkat dan akan memberi kesan kulit kendur, kedut dan garis-garis halus.

Namun, terdapat juga faktor lain yang boleh buat kandungan kolagen menurun sebelum masanya. Contohnya, tabiat merokok, diet yang tidak seimbang dan sering terdedah kepada persekitaran tidak sihat.

Cegah Kulit Kendur Sebelum Masa Dengan Berkesan

Dalam Radiant 4, ada SCP (Shaklee Collagen Powder) yang membantu kulit untuk lebih tegang, lebih anjal dan tampak sihat dan gebu.

Dapat “extra” lagi sebab kulit jadi lebih cerah semulajadi! Sangat disyorkan untuk yang mencari cara nak hilangkan jeragat dengan cepat. Kandungan SCP ni bukan sekadar kolagen je, tapi ada 7 ramuan utama yang bagus untuk menyokong kecantikan dari dalam.

Shaklee Collagen Powder diekstrak dari sisik ikan merah, dan ia sangat mudah diserap berbanding kolagen lain sebab berat molekul yang lebih rendah. Kulit mudah nak serap, dan kesannya cepat.

Bahan-bahan lain seperti :

  • Ekstrak biji Camelia Japonica ( melembapkan kulit dan mengurangkan radikal bebas )
  • Esktrak kekerang ( membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata )
  • Lactobacillus ( seimbangkan sistem usus yang sihat )
  • Vitamin C dan Vitamin B ( galakkan penghasilan kolagen dan bantu metabolisma )

Review Mereka Yang Dah Mencuba Shaklee Collagen Powder ( SCP )

 

 

 

Ramai yang dah merasai kesan terbaik SCP ini, jadi jangan tunggu lama-lama. Mulakan hari ini dan lihat kesannya bila diambil bersama dengan set Radiant 4 yang lain iaitu ESP, Sustained Release Vita C dan GLA Complex.

Apa itu Radiant 4

Build > Firm > Protection > Moisturize

Pilihan terbaik untuk kulit yang sensitif mahupun kombinasi. Merawat kulit dari dalaman adalah cara yang terbaik untuk mengembalikan kecantikan kulit asli.

Untuk menempah dan membuat pembelian, hantar ” Radiant 4 ” ke 0197780575

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge