Pengedar Sah Shaklee Aktif di Seremban 2

Hi Assalamualaikum!

Rasa bertuah sangat apabila anda-anda sudi singgah ke blog ini. Mungkin ini pertama kali korang kat sini, so saya akan perkenalkan diri dulu supaya korang tak segan untuk berkunjung selalu ke sini.

Siapa Saya?

Nama diberi Siti Nurfadzillah , boleh panggil Siti, Fadzillah atau lebih mesra, Illa. Merupakan seorang ibu kepada seorang puteri kecil, Aisyah Humaira. Blog bumpyella.com merupakan tempat Illa menulis tentang jurnal “motherhood” untuk ibu bapa baru dan juga tentang produk Shaklee.

Illa juga merupakan pengedar Shaklee yang aktif di sekitar Seremban dan Seremban 2. Illa juga beroperasi di Kedai Vitamin Seremban 2 untuk berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee. Dah hampir 3 tahun Illa berkecimpung di dalam bisnes Shaklee, bermula dari hanya seorang pengguna yang merasai perubahan yang sangat positif dan kemudiaannya jatuh cinta sangat-sangat. Illa pernah menulis tentang kisah bagaimana Illa bermula dengan bisnes di dalam entri ini.   

Sejak 2015, Illa menjanjikan servis terbaik untuk pelanggan-pelanggan Illa yang memerlukan bantuan kepada masalah mereka. Antaranya : 

 • Masalah kesuburan suami dan isteri
 • Vitamin harian semasa hamil
 • Masalah senggugut
 • Cara mengatasi masalah anemia semasa hamil
 • Set kesihatan wanita dan lelaki
 • Penjagaan rumah organik
 • Set Mandian Organik
 • dan banyak lagi.

Perkhidmatan Illa tidak terhad di kawasan seremban sahaja. Kawasan COD di sekitar Bandar Baru Sendayan, Garden Avenue, Kalista 1, Garden Homes, S2 Height, Sri Carcosa, Bukit Kepayang, Mydin S2, Jusco Aeon S2, Sikamat, dan KLIA2 ( Weekdays sahaja )

Perkhidmatan pos pula ke seluruh Malaysia, termasuk Singapura, Indonesia dan Brunei Darussalam.

Illa harap dengan pengenalan ini akan memudahkan anda-anda semua untuk mencari pengedar Shaklee Seremban atau pengedar sah Shaklee yang masih aktif di Malaysia. Illa  sangat seronok untuk membantu anda semua menjadi lebih sihat dan ceria.

Boleh hubungi Illa di :

Whatapps : http://helloilla.wasap.my

Facebook Page : Kedai Vitamin Seremban 2

Jangan lupa drop blog korang di ruangan komen untuk saya blogwalk ya?

Selamat berkenalan!

One Reply to “Pengedar Sah Shaklee Aktif di Seremban 2”

 1. Illa antara pengedar Shaklee yang terbaik di kawasan Seremban 2 N9 dan sekitar. Puas hati siapa dapat berurusan dgn Illa sebab beri consultant dan service yang tiptop. 😊
  AyuRosman juga ada menulis tentang Pengedar Vivix Shaklee Klang, Kapar, Meru Yang AKTIF!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge