Pengedar Shaklee N9 Most Wanted – Edisi 2019

Hi Assalamualaikum semua!

Tajuk entry memang terbaik haha! Mesti ada yang tertanya-tanya, siapa pula Most Wanted ni. Harini memang nak kenalkan dekat semua orang siapa pengedar Shaklee kat Negeri Sembilan yang korang boleh percaya sampai boleh shopping ratus ribu kat dia.

Pengedar Shaklee Seremban 2 dan sekitar

Nama saya Fadzillah (Ila) dan merupakan Pengedar Shaklee di Negeri Sembilan sejak tahun 2015. Sekarang beroperasi sepenuhnya di kawasan Seremban 2 dan sekitarnya.

Dari Mambau sampai ke Aeon Seremban 2 saya dah pernah COD, tapi tempat paling best ialah Sri Carcosa. Hehehe bukannya apa seronok cuci mata rumah cantik-cantik dalam tu.

Customers saya tak terhad kat Seremban je, malah ada yang dari Johor dan Sarawak. Terima kasih korang sebab percayakan servis dan konsultasi saya! Agaknya mesti ada yang terfikir, kenapa orang jauh pilih saya sebagai pengedar pilihan kan?

“Based on true story”

Ramai customers memilih saya kerana saya selalu berkongsi pengalaman saya sendiri menggunakan vitamin Shaklee daripada sejak mengandung hinggalah sekarang anak saya dah masuk 4 tahun.

Jadi, saya boleh suggestkan vitamin dan skincare yang lebih sesuai dengan customers, baru berfungsi kita beli vitamin. Baru nampak kesannya dan berbaloi wang ringgit. Betul tak?

Siapa yang pernah sembelit semasa mengandung? Atau sedang mengalami sembelit? Ini tipsnya, make sure korang amalkan tau.

Tips supaya sembelit tak lagi terjadi ^_^

Selain masalah sembelit, ada lagi masalah-masalah kesihatan wanita yang lain boleh diatasi dengan pengambilan vitamin semulajadi Shaklee ( dan dengan cara pengambilan yang betul ).

Antara set-set vitamin yang saya pernah guna dan kegemaran customers saya :

+ Set Vitamin Semasa Hamil
+ Set Vitamin Semasa Berpantang
+ Set Vitamin Untuk Berpantang Czer
+ Set Vitamin Untuk Bengkak Susu
+ Set Vitamin Tingkatkan Imuniti Badan
+ Set Vitamin dan Krim Untuk HFMD
+ Set Vitamin dan Skincare Untuk Kulit Berminyak dan Berjerawat
+ Set Vitamin Untuk Gout, Sakit Sendi dan Sakit Tulang

dan ada banyak lagi set-set vitamin yang lain. Servis saya insyaAllah yang terbaik untuk customers saya. Yeah, konsultasi dan servis saya adalah FREE OF CHARGE.

Ok, let’s make this introduction short and sweet. Feel free to follow me on social medias and get to know me better! See you in the next post!

Fadzillah Hasbi SID 1140690
No Tel : 019-7780575
Email : fadehasbi@gmail.com
Personal Facebook : Illa Hasbi
Personal Instagram : @fadehasbi
Business Facebook : Shaklee Seremban 2
Instagram Shaklee: @healthybeauty.byilla

Leave a Reply

CommentLuv badge