Set Hadiah Yang Sesuai Untuk New Born Sebagai Tanda Tumpang Gembira

Assalamualaikum semua!

Bila dah mempunyai anak sendiri ni, Illa lebih selective bila nak memilih hadiah untuk diberikan kepada kawan-kawan yang baru mendapat cahaya mata baru. Kita jadi lebih bijakla dalam memilih, taknak pilih benda yang kita sendiri pun belum tentu nak pakai.

Sampai hati tak? Tak kan. Bila kata nak memberi hadiah tu, biar dengan hati yang ikhlas dan bagi hadiah yang berguna di kemudian hari.

Sekarang ni, Illa rasa bagi set baju agak biasa dah. Kebetulan pula, Shaklee Baby dah launch Baby Set yang sangat comel. Nampak gaya, ada juga yang bertuah dapat hadiah ni dari Illa nanti ekekek..

Percayalah, ini merupakan SET HADIAH YANG TERBAIK korang boleh hadiahkan kat anak buah baru ke, anak BFF ke, even hadiah untuk anak sendiri pun boleh. Lagi la berbaloi-baloi.

Bukan setakat mudah dibawa ketika travelling, benefitnya juga sangat bagus untuk anak-anak. Anak yang menghidap ekzema juga sangat sesuai kerana sifatnya yang lembut pada kulit, selamat digunakan dan ORGANIK !

Zaman sekarang kita semua nak balik guna yang organik sebab lebih mesra kulit dan mesra alam. This is your chance!

Kelebihan Lain

Dalam satu (1) set Shaklee Baby terdapat : 

 

 

Tak perlu dah susah-susah fikir nak hadiahkan apa bukan?

Boleh je terus hubungi Illa di 019-7780575 untuk tempahan khas + Gift Service.

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge