Tentang Penulis

Assalamualaikum semua.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog bumpyella.com. Pemilik blog, Illa Hasbi merupakan seorang ibu kepada Aisyah Humaira ( July 2015 ) dan kini bekerja sepenuhnya dari rumah. Di sini Illa berkongsi pelbagai tips-tips untuk ibu bapa dan minat Illa seperti memasak dan melancong.

Illa pernah bekerja sebagai seorang jurutera awam, pegawai penyelidik dan pengurus projek di syarikat swasta di sekitar Malaysia dan universiti.  Demi menumpukan perhatian untuk membesarkan Aisyah, Illa memilih untuk bekerja dari rumah.

Illa sudah lama menjadi ahli Shaklee sejak 2014 lagi kerana ingin menjaga kesihatan badan dan membantu bersedia untuk kehamilan. Alhamdulillah, hingga kini Illa setia dengan Shaklee dan tiada kesan sampingan negatif yang dirasai ­čÖé Dengan keserasian ini, Illa meneruskan penggunaan Shaklee dan berkongsi kebaikannya dengan orang ramai.

Daripada Set Slimming

Ke Set Kesuburan

Set Hamil Premium

Set Berpantang Premium

dan hingga kini Set Kesihatan Basic

Boleh baca Bagaimana Illa boleh jatuh cinta sangat dengan Shaklee hingga nekad berbisnes dari rumah.

Jika anda di luar sana yang ingin mencuba produk Shaklee dengan cara dan pengambilan yang betul, boleh hubungi Illa – 0197780575 dan Illa akan memberikan konsultasi terbaik untuk mereka yang memerlukan.

Untuk menikmati lebih banyak kelebihan dan diskaun dari Shaklee, anda juga boleh mendaftar keahlian dengan hanya RM 68.90 ( atau percuma )  ataupun boleh memulakan bisnes sampingan serta merta ^_^.

Salam perkenalan dari Illa buat pembaca.